Rakas joulupukki!




Hei Joulupukki!

Pitkästä aikaa. Ensimmäisenä haluan kiittää jokaisesta joulusta, jolloin olet muistanut minua lahjalla, vaikken ole lahjatoive- kirjettä lähettänytkään. Huomaan, että pukki on huumorimiehiä. Siitä kielii paketeissa olleet suklaa konvehtirasiat, vaikka eniten olen toivonut tahdonvoimaa jaksaa lenkkipoluille, jotta mahdun uutena vuotena makkarankuori mekkooni. Mekko roikkuu kaapissa lähes käyttämättömänä edelleen, kerran olen sitä käyttänyt! Silloinkin vaihdoin farkkuihin ja löysään toppiin kesken illan, koska tapahtui ns. siskonmakkaraefekti ja liha alkoi pursuta yli pikkari- ja liivisaumojen.
Makkarankuori kävi vierailemassa Instyleout: in liiketilassa.
Instyleout- nettikauppa ja stailauspalvelut!




Ymmärrän toki, että tahdonvoimaa on vaikeaa paketoida ja sitäkin hankalampi pikku tonttujesi tuottaa. Eiköhän tontuilla ole tarpeeksi vaikeaa, kun heitä törkeästi hyödynnetään lapsityövoimana. Vai onko tontut jo aikuisia? Kovin nuorilta he kyllä näyttävät. Mikä on heidän salaisuus? Minulla on alkanut ryppyjä ilmaantumaan niin kaikki neuvot otetaan vastaan. 
Mutta tosiaan helpottaakseni tonttujen työtaakkaa, voin toivoa semmoista spanx- pukua tai muotoilevaa alusmekkoa tahdonvoiman sijaan.

Tulipa muuten mieleen sekin seikka, että tonttujen kuuluu kurkkia ikkunoista ja tarkkailla, miten lapset käyttäytyvät. Ihan kiva ajatus, ja todella tehokas kiristys keino tälleen kasvattajalle, että kiitos siitä tosi paljon. Tosin hieman huolestuttaa se, että poikanikin on alkanut näkemään niitä tonttuja siellä ikkunassa. Joko tonttusi tekee heikohkoa työtä tai sitten pojallani on vilkas mielikuvitus. Uskon ensimmäiseen vaihtoehtoon enemmän, mutta hei! En syytä tonttuparkoja.

Lasten listoja parin vuoden takaa.



Melkoinen työnantaja olet, lähetät alaisesi ulkotöihin kurkkimaan suomen marraskuuhun! Marraskuuhun! Tiedätkös, monet suomalaisetkin lähtevät tätä kuukautta pakoon ulkomaille, etteivät joudu viettämään ulkona yhtään ylimääräistä hetkeä. Monet eivät edes pysty katsomaan ulos tähän vuodenaikaan tuntematta suurta alakuloa. Niin tontut sinne sitten vaan. Ei morjens.




Takaisin siihen kurkkimisongelmaan. Mietin vaan, että onko teillä siellä Korvatunturissa hyvä tiimi ja työsuhdepsykologi, kenen kanssa tontut voivat purkaa näkemäänsä. Jos he vahingossa kurkkivat vaikka vanhempien makuuhuoneeseen alku- illasta, kun lapset ovat jo nukkumassa. Erityisesti näihin aikoihin, kun kaiken maailmaan 50 Shades of Grey kirjat ja leffat ovat suuressa suosiossa. On meinaan ne viime jouluna tuomasi lapsen poliisi- pakkauksen käsiraudat saattaneet joutua ihan toisenlaiseen käyttöön, kun perus poliisi ja rosvo leikkeihin… Sanonpahan vaan. Itse olen sinkku, en tiedä mistään mitään.


Olet toki pyörittänyt tätä bisnestä menestyksekkäästi jo todella pitkään, joten uskon sinulla olevan homma hanskassa. Ei ole tarkoitus astua varpaillesi tai arvostella, haluan korostaa tätä erityisesti siitäkin syystä, että tänä vuonna minulla on lahjatoiveita!

Rakas JP, on nimittäin niin, että tarvitsen muutamia perusjuttuja arjen sujuvuutta lisäämään. Tyttäreni hokee jatkuvasti, että joulussa on tärkeintä rakkaus, perhe ja yhdessäolo eikä lahjoilla ole niin suurta merkitystä. Olen eri mieltä. Tarvitsen lahjoja. Mistä lie hän oppinut moista. Tässä tulee :

  • Imuri
  • Astianpesukone
  • Tehosekoitin
  • Auto
  • Alusmekko
  • Tietokone


Ihan perusjuttuja siis. Kun edellinen tehosekoitin hajosi, niin sain siltä läksiäislahjaksi sähköiskun, minkä seurauksena istuin päivystyksessä ja sitten mittailtiin sydänkäyriä. En pitänyt siitä, meni puoli päivää hukkaan. Eli jokin todella turvallinen versio. Myös semmoinen, jossa voi soseuttaa keiton. Viimeksi, kun soseutin keittoa tehosekoittimessa, niin kansi lensi raketin lailla ilmaan ja keitot levisivät pitkin keittiötä.



Listalle voisi myös laittaa ainakin varalle leivänpaahtimen. Tuossa jokunen aika sitten, kun paahdoin leipää, niin yhtäkkiä koko asunnosta meni sähköt. En ole hirveästi uskaltanut käyttää paahdinta sen jälkeen. Ja voin vannoa, etten laittanut paahtimeen muuta kuin leipää, opin kyllä kerrasta, että jos sinne laittaa esimerkiksi kalapuikkoja, niin ne alkavat käryämään. Tosin tämä menee täysin vastoin logiikkaani, mielestäni leivänpaahdin olisi edelleen oiva vekotin kalapuikkojen lämmittämiseen, mutta ei sitten.



Autoni vetelee viimeisiään. Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että jos saan uuden, niin pidän siitä parempaa huolto. Lupaan pyytää useammin jotain henkilöä vaihtamaan siihen öljyt ja nesteet ja tehdä kaikki ne muut jutut mitä säännöllisin väliajoin pitää tehdä. Lupaan myös selvittää, mitä säännöllisin väliajoin pitää tehdä. Toisaalta voisit myös lähettää joululahjaksi minulle miehen, Tom Hardy käy, joka hoitaa nämä autoon liittyvät asiat puolestani. Oikeastaan kun asiaa aletaan tarkemmin miettimään, niin tämä olisi ehdottomasti järkevin ja turvallisin vaihtoehto. Kiitos (Laitan pari varavaihtoehtoa mikäli Tom Hardy on estynyt).

Tom Hardy.

Hyvä Luoja.
Jason Momoa.


Charlie Hunnam.



Okei, ei minulla muuta. Saat myös anteeksi siitä, että joka vuosi olet unohtanut toimittaa lasteni lahjat. Jos tonttusi väittävät syyksi, että he eivät ole olleet kiltisti, niin tontuille potkut. Tästä tulikin mieleen, että pitää kiittää universumia, elämää ja suurempia voimia siitä, että minulla on jo parhaimmat ja merkityksellisimmät lahjat, mitä ikinä voisi saada. Kenelleköhän sen kirjeen voisi osoittaa?





Ei muuta Pukki!

Piis out ja voimia tulevaan koitokseen!

-          - Sanni
       
       Instagram






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei polku tää vie mihinkään- vai viekö?

Blogi seurantaan!

Masennus- itseaiheutettu tila vai vaikea sairaus?